Frågor och svar

Hur vet jag att ni värderar min bil rätt?

Vi har flera års erfarenhet av att köpa och sälja begagnade bilar och har bra översikt på marknaden för att alltid betala rätt marknadsvärde för varje bil. Dessutom har som mål att alltid erbjuda träffsäkra priser som är bättre än våra konkurrenter.

När du knappar in ditt registreringsnummer på vår webbplats så hämtar vi automatisk information om bilen från en rad olika databaser. Denna information används för att få fram ett preliminärt värde. Givetvis gör vi även en slutgiltig kontroll på plats när vi har möjlighet att granska bilens egentliga skick.

Själva värderingen genomförs av en värderingsman som är godkänd av Bilförmedlingen.

Vad kostar det att sälja bilen med er?

Tanken med vår unika förmedlingstjänst är att underlätta säljprocessen för dig. I tjänsten vi erbjuder ingår tvätt, värdering, test, marknadsföring samt försäljning till ett fast pris på endast 4 999 SEK. På så sätt får du ett bra pris för bilen utan att lyfta ett finger.

Hur säljer jag min begagnade bil till er?

Du börjar med att knappa in bilens registreringsnummer här för att skicka en intresseanmälan till oss. Inom 15 minuter kontaktar vår värderare dig via telefon med ett prisförslag. Väljer du att godkänna priset så bokar vi in en tid för upphämtning inom någon timme.

Vad skulle hända om bilen inte blir såld?

Om bilen – mot förmodan – inte skulle få ett tillräckligt bra bud och bil såld, kan du som kund hämta tillbaka bilen utan kostnad. Väljer du däremot att avbryta affären under pågående annonsering tar vi ut en avgift på 1 995 SEK.

Var annonserar ni min bil?

Vi annonserar din bil på Blocket.se och liknande köp-och-sälj-sajter samt på en rad olika sociala medieplattformar. Tack vare vår mångåriga erfarenhet i branschen har vi ett stort kontaktnät av privatpersoner och företag som efterfrågar bilar från oss.

Kan man sälja bilen online?

Ja, grundtanken med vår unika värderings- och försäljningstjänst är att du ska kunna sälja bilen så snabbt och smidigt som möjligt på nätet. Du skickar in en intresseanmälan till oss online så värderar vi bilen och kontaktar dig med ett prisförslag.

Godkänner du priset så kommer vi och hämtar upp bilen, förbereder den för försäljning och annonserar sedan ut den på lämpliga plattformar.